ВІДОКРЕМЛЕННИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ "НАУКОВО-ДОСЛІДНИЙ ТА ПРОЕКТНИЙ ІНСТИТУТ СТАНДАРТИЗАЦІЇ І ТЕХНОЛОГІЙ ЕКОБЕЗПЕЧНОЇ ТА ОРГАНІЧНОЇ ПРОДУКЦІЇ"

(ВП НУБіП України "НДПІ стандартизації і технологій екобезпечної та органічної продукції")

Наближається до завершення 2022 рік. Фахівці інституту активно працювали над виконанням тематичного плану наукової та інноваційної діяльності.

На засіданні Науково-технічної ради інституту було розглянуто результати виконання науково-дослідних робіт, які фінансувалися за рахунок коштів Державного бюджету та наукових розробок, виконаних на замовлення підприємств аграрного сектору.

Керівники та відповідальні виконавці НДР Крохальова А.А., Зубарева Л.І., Ракуленко Н.А., Безбах І.В. виступили з інформацією щодо стану виконання наукових досліджень у 2022 р., а також про хід звітування (дистанційного) за результатами НДР в Національному університеті біоресурсів і природокористування України.

Підготовлена звітна документація направлена в НУБіП України для затвердження та прийняття.

Головний бухгалтер Кульчицька М.В. та завідувач відділом планування і економічного аналізу діяльності інституту Панцулая Т.О. доповіли про стан використання бюджетних коштів та виконання плану надходжень коштів до спеціального фонду.

Директор інституту Філіпова Л.Ю. підсумувала результати діяльності колективу у 2022 році та окреслила перспективи за різними напрямами діяльності на 2023 рік.